Marxem de vacances amb la serenitat que dona la feina feta i amb millor resultat. Estem a punt de preparar la maleta per la sortida de setmana santa i mirant de quadrar la casella corresponent de la declaració auto-responsable, no sigui cosa que ens aturin els Mossos. Anem directes a entrar en matèria sense massa preàmbuls més.

Política:

1.- La investidura de Pere Aragonès de divendres resulta fallida, com la resta del procés. Molta mascareta i carpeta groga, però molt poca vergonya la que tenen alguns. Recordeu quan els carrers eren nostres, no havíem d’haver marxat.

2.- A l’Audiència Nacional ha declarat com a testimoni en el cas de “los Papeles de Bárcenas” M PUNTO RAJOY manifestant que no sap qui es M PUNTO RAJOY. I PUNTO.

3.- Al judici de referència, els Srs. José María Aznar, Rodrigo Rato, Federico Trillo i algun més han declarat des de casa seva amb mascareta posada. Deu ser cosa meva.

4.- En un altre dia a l’oficina, concretament a l’oficina judicial espanyola, s’ha iniciat el judici a JJ Nuet per ser membre de la Mesa del Parlament que va permetre discutir temes sobre la independència de Catalunya. SIN VIOLENCIA SE PUEDE HABLAR DE TODO ens van dir. Però era un altre cop mentida.

5.- La descomposició de C’s no s’ha curat ni amb Aquarius ni arròs bullit. Ara només queden ja TRES I L’ASTRÒLEG. Quins tems aquells.

Internacional:

1.- La ONU ha confirmat les amenaces d’un càrrec saudí a la investigadora del cas Kashohgi. L’afectat ha manifestat que només li va dir: “a veure, anem per parts”.

Crisi sanitària:

1.- Encara no heu fet les maletes? Madrid plena de francesos fent “botellón” i tu a casa. Aprofita ara que hi ets a temps que el 6 d’abril i la quarta onada ja són aquí. Que consti que amb aquesta notícia no volíem fer l’horòscop.

2.- ASTRAZENECA Sí ASTRAZENECA NO, i així tot el dia, com Chimo Bayo.

3.- 30 milions de vacunes trobades a Itàlia. Són restes de l’antic imperi romà o K ASE?

4.- El Ministeri de Sanitat espanyol ha retingut 148.000 dosis de vacuna que s’havien de començar a administrar dilluns als catalans. La Consellera Vergés ha fet una piulada. El secretari general de salut ho ha lamentat. Lamentem des d’aquí els dirigents que tenim.

Esports:

Recordem JOHAN CRUYFF, ara que s’han complert cinc anys de la seva defunció. En un momento dado encara se’t troba a faltar..

Aturada del futbol per seleccions, i com ja se sap, una nació una selecció, espanyola.

Presentació de Pau Gasol, a qui per edat ja l’han trucat per a vacunar-se amb ASTRAZENECA.

Mentrestant l’Espanyol segueix a segona.

Cultura i Societat:

Un record especial per l’escriptor de Benicarló Josep Igual mort ahir. Sit tibi terra levis.

Toni Cantó, l’actor, aquell que diu que interpreta, fitxa pel PP en el pas previ a aterrar a Mocs. Us enllaço un petit vídeo per a fer més lleugera la entrada a les vacances.

El temps:

Pel que fa al temps de diumenge, recordem, durarà exactament 23 hores. No us l’esperàveu aquesta.

Recordeu de canviar l’hora. A Barcelona a les 6 seran les 7 i a Madrid a les 6 continuarà sent 1939. Seguim.

Acabem de fer la malete amb pressa i us deixem tranquils uns dies. Sense ànims de molestar, una forta abraçada a la riuada de lectors nous de la setmana. De moment, recordeu, NO HAY MÁS PREGUNTAS, SEÑORITA.

La redacció.