ÀRIES
21 març – 20 abril.

Amor. Segueixes enganxat a una persona del passat que no et deixa avançar. Ets un clar exemple de “la cabra tira al monte” i així no aniràs enlloc, deixa la muntanya d’una vegada i busca nous peixos dins el mar, t’esperen renovades emocions amoroses, confia i llença’t sense por al futur.  

Salut. Progresses adequadament. Almenys encara no has deixat el teu darrer intent de dieta per fer baixar el colesterol. Ara, vigila amb el sucre, que sense greixos et dones capricis de caramels per enganyar a l’estómac i la visita al dentista la tens a la vora.

Economia. Igual que tu de sec, s’està quedant el teu compte bancari. És el moment de vigilar despeses, tens Hisenda rondant damunt teu, no passis de fer la declaració o tindràs una sorpresa no gaire desitjada.

TAURE
21 abril – 20 maig.

Amor. La pròxima Lluna plena il·luminarà la teva constel·lació. Focs artificials en el teu cor faran que passis uns dies en un somni de llums i colors. Rebràs atenció d’una persona del teu voltant i sentiràs uns instants de felicitat memorables.

Salut. L’abús exagerat de l’alcohol en els moments de sol·licitud i tristor de la pandèmia juntament amb els anys anteriors de “desfase” de discoteques, et donaran un avís en el fetge. No és res greu, sobreviuràs.

Economia. Un familiar llunyà contactarà amb tu per reclamar-te una part d’herència econòmica que vas rebre fa un temps. Estalvia, podria acabar en judici i podries no sortir ben parat.

BESSONS
21 maig – 21 juny.

Amor. Com cantava La Caja de Pandora “una de cal y una de arena” això és el que dones tu. Reflexiona, ja que la persona a qui li dediques aquests versos no té la paciència d’aguantar-te més com no tinguis en compte els seus sentiments. No juguis amb foc, que et cremaràs pròximament.

Salut. El teu nivell d’estrès laboral no et permet descansar a les nits. L’insomni et visitarà durant vàries setmanes. Les pastilles per dormir, et deixaran més grogui del que penses. Fes tècniques de relaxació o apunta’t a ioga perquè si no ho fas al final acabaràs petant.

Economia. La sort de la fortuna t’acompanya. El teu bitllet de loteria del que sempre compres el mateix número, et donarà una grata sorpresa. No el perdis!

CRANC
22 juny – 22 juliol.

Amor. Boda a la vista! Tot són flors i violes, però en l’últim moment t’assaltaren dubtes recordant els teus temps de solteria i el sentiment de llibertat no te’l podràs treure del cap. No estaràs segur de fer aquest gran pas, confessa-li a la teva parella.

Salut. Ni bé ni malament. En el teu aire com sempre. De moment et mantens prou bé, però un refredat pot tocar-te els pulmons. Abriga’t que encara no és estiu.

Economia. Jugant a jocs d’atzar perdràs un gruix de diners del que et costarà recuperar-te. Com diu l’anunci: Juga amb responsabilitat. I deixa de jugar per internet, et torejaran i perdràs la confiança d’un familiar molt proper a tu que t’havia deixat diners per acabar de pagar el préstec hipotecari.  

LLEÓ
23 juliol  – 23 agost.

Amor. Comences a aixecar el cap de la ruptura que ja fa mesos et va deixar en el més infinit neguit. La teva força de superació i la teva confiança en tu mateix et farà brillar més que mai. Enhorabona, ha costat, però ho has aconseguit! L’energia renovada et faran tenir ganes de noves aventures.

Salut. Ets el signe més afortunat del mes en tema de salut. Els teus resultats de l’última analítica són insuperables. Continuaràs sense cap problema de salut els pròxims mesos.

Economia. En aquest tema també t’acompanya l’alegria. L’esforç i constància en el teu lloc de treball et farà ascendir com a recompensa. Millor horari i més ingressos t’esperen per començar abril pletòric laboralment.

VERGE
24 agost – 23 setembre

Amor. La teva història amorosa és una muntanya russa, ara sí, ara no, ara potser, ara qui sap… Fes un estudi intern de les teves emocions i prioritats. Necessitaràs fer un break i anar-te’n lluny una temporada. Quan retornis del viatge, tindràs les idees més clares i podràs prendre la decisió correcta.

Salut. El teu aïllament social durant aquest any de pandèmia et passarà factura aquests pròxims dies. Et sentiràs sol i amb pensaments negatius. Distreu-te, surt, i torna a tenir contacte amb les teves amistats les quals no veus des de fa mesos. La teva ment necessita ajuda de les persones que t’estimen per estalviar-te euros en el psicòleg.

Economia. El temps de confinament t’ha ajudat a estalviar. Però el teu cotxe haurà de visitar el mecànic i tot l’estalviat no t’haurà servit de res. Almenys, no et quedaràs aquest cop amb números vermells com sempre.

BALANÇA
24 setembre -23 octubre

Amor. Et retrobaràs amb un amor del passat que farà trontollar la teva relació actual. Les trobadisses d’amagat les descobrirà la teva sogra. Confessa el teu pecat abans a la teva parella perquè com li digui abans la sogra estaràs perdut!

Salut.  Rebaixa la sal. La hipertensió que sofreixes et donarà més d’un ensurt aquests dies i visitaràs més d’un cop urgències.

Economia. Almenys en el tema de diners vas servit de sobres. I tindràs un ingrés extra per la venda de la casa que fa anys que intentes vendre. Et podràs comprar per fi, la casa adossada que tant desitges al costat d’aquest familiar que et necessita a prop.

ESCORPÍ
24 octubre – 22 novembre

Amor. No el veuràs ni a les pel·lícules. Seguiràs amb la teva temporada de solteria. Amor familiar sí que tindràs un munt! Aprofita per compartir amb els teus tots els moments que passeu junts i recuperaràs al teu vincle de família que has deixat abandonat els últims anys.

Salut. Deixa les substàncies tòxiques que et fots quant et juntes amb el teu amic de sempre. Un abús en un cap de setmana pot ocasionar-te passar un parell de dies a l’hospital.

Economia. Segueixes en ERTO. Els estalvis s’estan acabant. Deixar les substàncies il·legals alhora t’ajudarà a mantenir-te fins que cobris, no se sap quan. Rebràs una trucada pròximament amb una oferta irresistible de la qual no et podràs negar.

SAGITARI
23 novembre – 21 desembre

Amor. La rutina i el poc entusiasme que transmets últimament farà posar fi a la relació de la qual fa temps que intentes millorar. És hora d’un altre aire, papallona!

Salut. Evita discussions, t’alteres fàcilment i el teu cor ja et va donar un ensurt fa uns mesos. Relaxa’t sinó vols tenir una altra arrítmia o algun trastorn pitjor.

Economia. Rius per no plorar tenint el compte bancari desèrtic. Continuaràs passant penúries econòmiques, però tindràs l’oportunitat de comptar amb un amic que et retornarà els diners que feia anys havies donat per perduts.

CAPRICORN
22 desembre – 20 gener

Amor. Com sempre. Us aveniu bé. Plans futurs teniu al cap. Paciència i tot anirà millorant. Compartiu estones de confidències mútues i veuràs un altre punt de vista d’una qüestió de la qual et negaves i no t’atrevies a llençar-te.

Salut. No fas res d’esport i t’aniria bé. Sobretot per la circulació. Passes moltes hores assegut per la teva feina i necessites moure les cames si no acabaràs patint trombosis que vindran acompanyades amb dolor intermitent. Passeja, ves al gimnàs, camina pel passadís, el que vulguis, però mou el cul!

Economia.  No tens patiment econòmic, i t’engrescaràs a col·laborar en un negoci d’un vell conegut. Vigila. No és del tot clar, i podries perdre molts diners. Informa’t bé dels antecedents de negoci d’aquesta persona, abans de demanar el préstec per aquesta aventura poc fiable.

ACUARI
21 gener – 18 febrer

Amor. Passaràs a l’etapa de divorciat principiant. Intentaràs sense èxit recuperar el teu matrimoni. No t’esforcis, ja té un altre rondant. Contínua amb la teva vida encara que et costi. En un temps deixaràs d’intentar recuperar el que ja estava des de fa anys perdut.

Salut. La desídia de la ruptura del teu matrimoni et portarà les primeres setmanes a un pou de barbitúrics barrejats amb alcohol. Deixa’ls a temps, ja que podries aconseguint un sotrac mental que et podria deixar bastant tocat.  

Economia. La pensió que li hauràs de passar a la teva exparella i la manutenció dels fills et farà passar una època econòmicament trista. Hauràs de vendre el teu cotxe per poder continuar pagant.

PEIXOS
19 febrer – 20 març

Amor. La constel·lació de Júpiter regnarà en el teu signe les properes setmanes.Alegria, entusiasme, confiança en tu mateix i amor propi que et farà enlluernar i desprendre feromones… Aquests sentiments t’acompanyaran i trobaràs una persona que et donarà una època llarga d’amor i felicitat encara que desconfiaràs dels seus propòsits en el moment que us conegueu aquests pròxims dies.

Salut. Una ensopegada et farà portar la cama enguixada un temps si no vigiles quan vagis les escales, no miris el mòbil mentre ho fas perquè a part de la cama, se’t trencarà el telèfon.

Economia. Vigila les compres en línia en pàgines webs no gaire conegudes, et robaran la teva informació digital, els teus estalvis bancaris en un curt temps en el qual no tindràs temps ni de reaccionar.