Ja no t’estimo, ens separem! Daft punk després de vint-i-vuit anys anuncia el seu trencament.

De la ciutat de l’amor, el duo Parisenc va ser conegut per als neòfits de l’estil per ocultar la seva identitat, vestits de robots per un motiu artístic i conceptual, amb un regust de Kraftwerk combinen característiques d’ésser humà amb les de les màquines.

Un duet que ha passat per diferents estils com el House, dance, techno o sinthpop, demostrant estar a l’altura dels més importants sense que la seva imatge fos rellevant.

Malgrat els seus intents per mantenir l’anonimat el 2013, es van fer internacionalment públics amb una publicació a la famosa xarxa Facebook.

Amant de les seves obres inicials i col·leccionista d’obres seves com Homework (1996) anuncio la seva separació amb un regust trist, però amb tota una discografia que ens acompanyarà sempre que ho desitgem.