BALANÇA:
Amor, si ets més de poble que la plaça del cafè més et val no perdre el temps a Tinder que se’t nota la gràcia del final del carrer.
Economia, alguna em cosa em diu que aquest cap de setmana tampoc sortiràs de farra, així que aprofita i renova l’stock de calcetes, que la cosa ja canta.
Salut, deixa la xocolata i fes esport, que sembles la rotonda de sortida de l’autovia.

ESCORPÍ:
Amor, Escorpí ja saps que l’amor etern dura tres mesos, però quins tres mesos!
Economia, ja pots fer malabars al semàfor amb la mascareta posada, pots complementar-ho amb un xandall trencat que com a molt guanyaràs uns euros.
Salut, si aprens a menjar més lent, notaràs com les flatulències milloren.
Sexe: El teu nivell sexual sempre està per sobre la mitja, però la conjunció d’astres ens indica que passaràs gana.

LLEÓ:
Amor – No perdis el temps. Ningú et mereix ni val la pena per a algú com tu; que ets el rei del cosmos. Millor sol i fer anar el dit, o la mà.
Economia – Vas sobrat, però no et dediquis ara a donar els teus béns en actes solidaris; al contrari, que tothom tingui solidaritat amb tu i contribueixi a engrandir el teu patrimoni.
Salut – Ni t’amoïnis. Petaràs igual i en el moment menys esperat. Aprofita la vida

SAGITARI:
Amor: A mitjans de la setmana vinent, et trobaràs amb el nen que t’estirava de les trenes a l’escola, i sorgirà una màgia especial. 
Economia- Has malgastat els diners pensant que tot l’any hi han rebaixes, i ara, hauràs d’anar al rebost dels teus pares fins a finals de mes.
Salut – El mal de cap és de l’estrès, intenta fer ioga o algun altre esport que t’ajudi a relaxar-te.

CAPRICORN:
Amor, amb sabor descafeïnat. Ni molt de sucre ni molta llet. Més aviat amb el regust amarg, aquest que et deixa cada cop que esteu junts i després passa de tu. Busca’t un amor més actiu, com un bon cafè pur de l’Amèrica del sud.
Economia, estable (de moment) però futures despeses que no t’esperes per part d’un familiar et deixaran els números del compte bancari gairebé a l’abisme, vigila al teu voltant.
Salut, no ens enganyem. No t’has cuidat en tot l’any i temps lliure tenies. Les dietes milagroses no existeixen sense sacrificis, fes esport, ja que les pastilles que prens per baixar de pes t’ocasionaran un greu problema d’estómac si no les deixes a temps.

PEIXOS:

Amor – Deixa de viure en els núvols i veure-ho tot de color de rosa, estar enamorat es molt maco però pot embafar a l’altra persona.

Economia – Prepara’t un bon cartell de cartró escrit amb faltes d’ortografia i plantat a la porta de l’església perquè seguiràs sense cobrar del SEPE.

Salut – Ajupir-se per buidar el rentavaixelles no compta com a esport, prova a moure’t una mica.

ARIES:

Amor- No et desesperis, estas passant una mala època degut a Mercuri retrògad, però tot això acaba el 26 de febrer amb la conjunció dels planetes de Venus i Júpiter. Prepara’t, perquè t’espera una primavera ben calenta!

Economia- Ultimament estas molt pendent de si gastes molt o poc, despreocupat! Saps que mai et falten els diners, així que aprofita i fes allò que portes tant temps volent fer.

Salut- Convidria que et comencessis a cuidar una mica més. Tens la salut de ferro si, però tot acaba passant factura. Busca alguna activitat física que et motivi i posa’t en marxa ja.