El Barça definitivament posa els peus sobre la Terra.

Durant l’inici l’equip català era el dominant clarament davant de la feble defensa de l’equip parisenc. A mesura que avançaven els primers minuts, com si es tractés d’una aposta el Barça tenia totes les paperines per guanyar quant al principi ens estava mostrant. Tant en rapidesa a l’hora de fer les recuperacions com a posicionament del camp. Inclòs van tenir un xut de motivació en el primer penal xiulat a favor dels catalans i a favor de Messi.

És quan llavors l’equip parisenc dóna la volta al partit i comença a despertar després d’uns minuts que semblava que no sabien on queien. Mbappé l’home clau de l’equip parisenc apareix realitzant l’empat que dóna als parisencs una esperança de remuntada.

Per banda contrària, el Barça pateix fins a tal punt que desapareix Messi, i es comencen a veure les primeres esquerdes de la defensa catalana.
Tan bon punt obre el marcador Mbappé els parisencs comencen atacar durant tot el partit, amb lleugers canvis de ritme.

Problemes a la defensa catalana alguns crits per part de Piqué al camp, a causa de la situació i al plantejament al camp. Que alhora assumia el seu lideratge a la defensa junt amb Busquets després d’una forçuda tornada de la seva lesió.

El partit pels parisencs va ser una passejada davant d’un Barça que per moments semblava que amb ells no anava la cosa.

Mbappé amb un HAT-TRICK a la butxaca, i un remat de cap de Kane, noquege’n al Barça amb un punt final d’1-4.

En vista del partit i com una mera espectadora, el Barça ha de seguir mantenint el ritme i energia de partit si vol remuntar a la tornada i fer desaparèixer les “desconnexions” intermitents d’alguns jugadors…

Aconseguirà l’equip parisenc passar sobradament ?

El Barça haurà fet consciència del que va passar i faran els deures per la tornada?